Produse


Ambalaje Polietilena

    Ambalajele din polietilena LDPE si HDPE sunt printre cele mai utilizate in sectoare de activitate precum industrial, constructii, agricol, alimentar, medical si menajer. Acest fapt este datorat anumitor caracteristici pe care le detin si anume: usurinta de ambalare, cost – eficacitate, impermeabilitatea si protectia impotriva factorilor externi.

VEZI CATEGORIE

Ambalaje polietilena expandata si bule de aer

    Ambalajele din polietilena cu bule de aer ofera o protectie majora obiectelor fragile impotriva factorilor care pot deteriora produsele cum ar fi: socurile, vibratiile, loviturile si umiditatea.
    Ambalajele din polietilena expandata au o performanta ridicata in absortia socului, sunt elastice oferind un nivel excelent de protectie pentru produsele ambalate.

VEZI CATEGORIE

Ambalaje biodegradabile compostabile

    Ambalajele biodegradabile si compostabile pot fi utilizate atat pentru ambalarea produselor si transportarea acestora, cat si pentru depozitarea lor. Sunt rezistente la expunerea la caldura, la umiditate si a anumitor substante chimice. Biodegradarea lor are loc doar la expunerea acestora cu micro-organisme.

VEZI CATEGORIE

Ambalaje carton

    Ambalajele de carton au o capacitate de protecție foarte buna si o rezistenta mare la impact, care garanteaza integritatea produselor ambalate. Ambalajele din carton asigura o performanta comparabila cu cea a ambalajului de fier si lemn, dar cu avantajul de optimizare a gestiunii costurilor și de eliminare, deoarece acestea sunt reciclabile 100 %.

VEZI CATEGORIE

Consumabile pentru ambalat

    Consumabilele si dispozitivele pentru ambalat ofera o serie de avantaje: simplificarea operatiunilor de ambalare si expediere a produselor, reducerea timpului destinat acestor activitati si cresterea productivitatii muncii, sporirea gradului de protectie asigurat materialelor transportate sau depozitate.

VEZI CATEGORIE
EnglishItalyRomania