Despre Noi

Nikan Servicii S.R.L. - Ambalaje cu personalitate

Suntem furnizorul dumneavoastra de incredere specializat in oferirea solutiilor complete de ambalare, atat pentru industriile specifice precum automotive, constructii de masini si automatizari, textile si marochinarie, prelucare a lemnului, constructii civile si industriale, precum si pentru produsele din sectorul agricol si din industria de larg consum. Portofoliul nostru cuprinde intregul sortiment de produse de ambalat din polietilena LDPE si HDPE, polietilena expandata, bule aer si carton. Nikan Servicii SRL are la baza orientarea spre calitate, promptitudine si siguranta, abilitati dezvoltate in cei peste noua ani de activitate pe piata productiei si cea a comertului de ambalaje.

Misiune

Oferirea celor mai potrivite solutii de ambalare tinand cont atat de factorii de mediu cat si de factorii implicati in procesele de productie – transport – vanzare.

Viziune

Viziunea reprezinta fundamentul relatiilor noastre cu clientii. Intr-o societate in care fiecare secunda conteaza, promptitudinea este cea care face diferenta intre succes si esec. Raportul pret – calitate, tehnologiile noi, materia prima de calitate , flexibilitatea si dorinta de a contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastra ne recomanda drept un partener de incredere.

Obiective

Lucram in echipa pentru a mentine standardele de calitate si inovatie pe piata pe care activam. Livram cu seriozitate si profesionalism ambalajele care asigura produsele dumneavoastra.
Deviza noastra: Livram siguranta! Calitatea ambalajului nostru, protejeaza valoarea produsului dumneavoastra!

Doresti sa fii
contactat de echipa noastra?


Contact
EnglishItalyRomania