Despre Noi

Nikan Servicii S.R.L. - Ambalaje cu personalitate

Suntem furnizorul dumneavoastra de incredere specializat in oferirea solutiilor complete de ambalare, atat pentru industriile specifice precum automotive, constructii de masini si automatizari, textile si marochinarie, prelucare a lemnului, constructii civile si industriale, precum si pentru produsele din sectorul agricol si din industria de larg consum. Portofoliul nostru cuprinde intregul sortiment de produse de ambalat din polietilena LDPE si HDPE, polietilena expandata, bule aer si carton. Nikan Servicii SRL are la baza orientarea spre calitate, promptitudine si siguranta, abilitati dezvoltate in cei peste noua ani de activitate pe piata productiei si cea a comertului de ambalaje.

Misiune

Oferirea celor mai potrivite solutii de ambalare tinand cont atat de factorii de mediu cat si de factorii implicati in procesele de productie – transport – vanzare.

Viziune

Viziunea reprezinta fundamentul relatiilor noastre cu clientii. Intr-o societate in care fiecare secunda conteaza, promptitudinea este cea care face diferenta intre succes si esec. Raportul pret – calitate, tehnologiile noi, materia prima de calitate , flexibilitatea si dorinta de a contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastra ne recomanda drept un partener de incredere.

Obiective

Lucram in echipa pentru a mentine standardele de calitate si inovatie pe piata pe care activam. Livram cu seriozitate si profesionalism ambalajele care asigura produsele dumneavoastra.

Certificari/Autorizatii

fata verso ISO 9001 / SR EN ISO 9001:2015 – Pentru oferirea de standarde ridicate de calitate si servicii clientilor nostri, în combinatie cu imbunatatirea continua a sistemului nostru de management, Nikan Servicii SRL a obtinut certificarea ISO 9001 conform cerintelor din standardul SR EN ISO 9001: 2015. Acest proces a contribuit la adancirea analizei celor mai importante aspecte ale managementului nostru operational, inclusiv îmbunatatirea eficientei proceselor noastre de fabricatie.


fata verso Autorizatie Uitate Protejata Autorizata - data de 11.04.2017, societatea noastra a obtinut statutul de Unitate Protejata conform Autorizatiei nr. 1859/11.04.2017 in baza Ordinului nr. 529/11.04.2017. Unitatea Protejata Autorizata reprezinta o forma institutionalizata reglementata de Legea 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap cu modificarile si completările ulterioare
Deviza noastra: Livram siguranta! Calitatea ambalajului nostru, protejeaza valoarea produsului dumneavoastra!

Doresti sa fii
contactat de echipa noastra?


Contact
EnglishItalyRomania