Ambalaje carton

Solutii complete de ambalare

Fie ca este vorba de produse de dimensiuni mici sau mari, usoare sau grele, adoptam metode profesionale pentru solutii de ambalare adecvate, optime atat din punct de vedere al costurilor cat si al calitatii.
Ambalaje din Polietilena

Ambalajele din polietilena sunt printre cele mai utilizate ambalaje plastic din lume, fiind utilizate in multe industrii, oferind avantajul ambalarii economice.
Ambalajele din polietilena pot fi LDPE, HDPE din material virgin sau regranulat, natur sau colorate, stabilizate cu aditiv UV sau antistatic.
Foliile agricole se utilizeaza in culturile de legume si fructe asigurand un mediu optim pentru dezvoltarea acestora. Pungile utilizate in sectorul alimentar au diferite caracteristici si pot fi personalizate in functie de nevoia consumatorului .
Acestea pot fi destinate produselor congelate , pot avea diverse pliuri sau pot prezenta micro si maro perforatii daca sunt destinate produselor de panificatie. In constructii folia se utilizeaza ca mijloc de protectie pentru acoperirea temporara a sapelor de beton impiedicand distrugerea acestora atat de catre factorii de mediu precum precipitatii si vant precum si de catre muncitori si diverse unelte folosite in domeniu. Totodata folia de constructii poate fi utilizata si pentru a impedica cresterea plantelor.
In ceea ce priveste sectorul industrial sacii, husele, pungile sunt folositi pentru produsele care necesita ambalare atat pentru protectie cat si pentru a simplifica manevrarea acestora.
Ambalajele de polietilena se utilizeaza de la ambalarea articolelor textile, a componentelor IT sau electronice, a elementelor usoare de mobilier sau a altor repere industriale usoare, pana la ambalarea produselor alimentare.
Ambalaje din polietilena expandata si bule aer

Carton gofrat
Cartonul gofrat se adreseaza in primul rand constructorilor fiind o solutie excelenta pentru acoperirea usilor, podelelor, gresiei si totodata a lemnului. Fiind un carton in doua straturi , furnizat sub forma de rola, reprezinta o modalitate economica de protectie a diferitelor obiecte.
Printre avantajele oferite de cartonul gofrat se enumera faptul ca acesta permite suprafetelor sa respire, impiedicand astfel formarea de condens. Cartonul gofrat are o rezistenta medie la socuri , fereste diversele suprafete de murdarie si actiunea factorilor chimici din vopsea sau din alte substante si este 100% reciclabil.
Banda PP pentru legat Banda polipropilena de legat are un spectru larg de utilizare, fiind usor de folosit si impermeabila avand ca principal obiectiv asigurarea bunurilor in timpul transportului acestora permitand sigilarea acestora si impiedicand miscarea acestora pe palet.
Ambalaje din carton

Folia cu bule de aer este varianta cea mai potrivita de protectie a obiectelor fragile care prezinta un grad mare de risc de spargere/ rupere datorita proprietatilor ei.
Folia cu bule este un material foarte usor care fereste materialele de praf, temperaturi extreme, socuri, lovituri fiind preferata pentru transportul obiectelor cu structura casanta.
Folia cu bule este un material rezistent, fabricat din polietilena de densitate joasa.
Folia cu bule ofera o serie de avantaje:
Are o greutate redusa
Nu produce praf
Are o rezistenta mai are decat alte material de ambalat
Poate fi utilizata pentru umplerea golurilor in special in cazul formelor cu aspect neregulat
Culoare standard: natur (transparenta) sau neagra
Folia cu bule in 3 straturi este un material de ambalare usor, flexibil, destinat produselor foarte fragile. Ofera o protectie mai buna si pe o perioada mai indelungata.
Asigura protectie impotriva loviturilor, fiind o folie foarte rezistenta la socuri, se poate folosi in constructii si amenajari interioare fiind un bun izolator termic si fonic, in industria mobilei, industria sticlei, ceramicii si portelanurilor
Folie cu bule de aer mari 3 cm este folosita pentru protectia produselor fragile mai grele si cu forme neregulate. Folia cu bule de aer mari este un material de ambalare usor si flexibil, din polietilena de joasa densitate in 2 straturi. Folia cu bule de aer mari poate fi folosita si pentru a umple spatiile goale din interiorul cutiilor. Folia cu bule de aer mari ofera produselor protectie anti-soc si anti-vibratii, asigura bariera impotriva umiditatii, prezinta proprietati termoizolante.
Folie cu bule antistatica ESD Folie cu bule de aer in 2 straturi tratata antistatic, culoare roz care protejeaza produsele casnice si electrocasnice. Folia cu bule antistatica este ambalajul ideal pentru protectia componentelor electrice impotriva socurilor si acumularii electricitatii statice.
Folie cu bule aluminizata Produsul este obtinut prin aplicarea unui film de aluminiu pe folia cu bule in 2 straturi. Este un produs usor , flexibil, usor de manevrat. Protejeaza foarte bine imporiva socurilor si a vibratiilor.Este o izolatie reflectiva cu un procent de reflexie a caldurii de 97%. Este folosita la acoperisuri si pereti exteriori, fiind o excelenta bariera radianta. Este un material usor si flexibil foarte eficient atat vara cat si iarna. Se monteaza foarte usor prin capsarea pe suprafata suport.
Folie polietilenă expandată PEE Este recomandata pentru protejarea portelanurilor, obiectelor din sticla sau in general a materialelor lucioase. Principalul avantaj oferit de folia polietilena il constituie faptul ca aceasta se muleaza pe forma obiectelor impachetate . Este impermeabila si usoara protejand de umeaza, praf si socuri usoare. Folia din polietilena expandata ofera rezistenta la praf si la umezeala avand o flexibilitate deosebita comparative cu alte produse de ambalare. Polietilena expandata este produsa sub forma de placi, role, coli sau pungi. Polietilena expandata+HD este laminata cu o pelicula de film PE HD cu grosimi de la 8 la 15 microni. Folia din polietilena expandata+HD este produsul ideal pentru ambalarea, protectia obiectelor și a suprafetelor cu geometrie variată. Folia expandata este folosita pentru ambalarea produselor sensibile si fragile care au nevoie de grija la transport, protejeaza suprafata de socuri si zgarieturi. Polietilena expandata este produsa sub forma de placi, role, coli sau pungi.
Consumabile pentru ambalat
Societatea noasatra comercializeaza o gama larga de cutii de carton.
Furnizam cutii de carton,dimensiuni si modele diferite,imprimate,embosate,plastificate cu sau fara fereastra,cutii de carton duplex,cutii cadouri,cutii arhivare,cutii depozitare,cutii transport,cutii caserate,cutii autoformatate,tuburi carton,coltare carton,standuri carton. Cartonul protejeaza obiectele care sunt manipulate sau transportate pe distante lungi.
Ambalarea in cutii de carton ofera o serie de beneficii :
Sunt rezistente
Au proprietati termoizolante
Au un pret scazut
Pot fi depozitate/ transportate pliate ocupand astfel foarte putin spatiu.
Cutii de carton clasice
Cutiile de carton clasice reprezinta o solutie fiabila atat pentru transportul produselor cat si pentru depozitarea acestora. Sunt formate dintr-o bucata de carton care are o articulatie lipita cu banda in timp ce capetele sunt cub forma de clapete.
Cutii telescopice
Cutiile telescopice sunt compuse din doua piese care unite alcatuiesc o cutie cu pereti cu o grosime dubla. Practic sunt doua cutii ( corp si capac ) care intra una intr-alta. Sunt utilizate in mod frecvent pentru a ambala produsele de marochinarie si textile.
Cutii/ Containere de arhivare
Sunt utilizate pentru clasarea documentelor fiind totodata ideale pentru transportul teancurilor mari de documente sau a altor obiecte si accesorii necesare pentru sedinte sau prezentari.
Cutii glisante
Cutiile glisante sunt formate din ansambluri glisante (manşoane) ce se îmbină în direcţii diferite unele în altele. Acest tip include deasemenea şi manşoanele glisante
Cutii gata lipite Cutiile gata lipite sunt compuse dintr-o singura bucata, sunt transportate pliate si gata de a fi folosite printr-o simpla asezare.
Cutii de pizza
Intr-o piata in continuu crestere, calitatea ambalajului este cea care face prima impresie.
Cutii cu capac
Comercializam cutii cu capac de orice dimensiuni. Acestea pot fi prevazute cu un orificiu special care inlesneste manipularea acestora. Cutiile cu capac pot fi utilizate in diferite domenii reprezentand o solutie optima de depozitare, arhivare si ambalare atat a produselor comerciale ca si a documentelor.
EnglishItalyRomania